Loading...
Odkup in Prodaja 2022-01-15T11:49:40+00:00

Pravnim osebam ponujamo celovito upravljanje z odpadnimi kovinami.
Naš cilj –pri celovitem upravljanju s kovinami – je zmanjšati vašo udeležbo pri zbiranju in prodaji odpadnih kovin tako, da se lahko osredotočite na svojo osnovno dejavnost.

Kontakt

Naše delo se začne z ocenjevanjem stranke. Določimo ustrezno raven sodelovanja za doseganje ciljev pri recikliranju kovin. Predstavitev najpogostejših kovin si lahko preberete v SEZNAM KOVIN.

Pri dolgoročnih in velikih projektih nudimo specializirane zabojnike. Svojim strankam pomagamo optimizirati pripravo odpadnih kovin in povečati umestitev zabojnikov.

Naše stranke lahko računajo na spoštovanje, ki si ga zaslužijo, saj vedo, da bodo prejele poštene cene na podlagi trenutnih tržnih razmer in plačilo v 24 urah. Pokličite nas in naj se pogajanja začnejo.

Zagotovimo brezplačen transport kovin za komercialne in industrijske lokacije, ki segajo od nekaj 100 kilogramov do nekaj ton ali več. Organiziramo transport z vaše lokacije. Uskladimo časovni razpored odvoza kovin po vaših željah.

Impoint ravna z odpadno kovino na način, ki je v skladu z zahtevami okolja in vsemi veljavnimi zakoni in predpisi.

Svetujemo vam uvedbo novih metod za pridobivanje kovin, ki jih je mogoče reciklirati na bolj trajnosten način. S posredovanjem pri recikliranju kovin prispevamo k zmanjšanju onesnaževanja okolja, zmanjšujemo stroške, odpadke in emisije ogljika.

Impoint zagotavlja skladnost kakovosti in sestavo kovin, ki jih prodajamo. Skrbna klasifikacija kovin prispeva k temu, da dobimo visokokakovosten izdelek za nadaljnjega odjemalca kovin, kot so sekundarni predelovalci livarne in železarne.

Rušenje objektov in demontaža naprav

Podjetje se ukvarja z odkupom in prodajo odpadnih kovin, vendar nudimo tudi druge, s tem povezane storitve, kot sta rušenje objektov in demontaža večjih kovinskih konstrukcij. Dobro smo usposobljeni, da opravimo in organiziramo zelo zapletene projekte razreza ali rušenja poslovnih objektov in naprav. Odpadne kovine razrežemo na dele, ki so primerni za varen prevoz in nadaljnje sortiranje. Organiziramo vozila in kontejnerje, ki nam omogočajo hitro odstranjevanje razstavljenih delov stavb, naprav in kovin.

ODVOZ / CENA

Pridobite ponudbo ali naročite odvoz.
[[[["field6","equal_to","Povpra\u0161evanje za ceno"]],[["hide_fields","field20,field11"]],"and"]]
1 Step 1
Ime
Priimek
Tel.
Izberi storitev
Kovine
Specialne kovine
Teža materiala
0kg - 200kg200kg - 500kg500kg - 2000kg2000kg - in več
Teža materiala?
Ostalo
Podatki o prevzemnem mestu:
NaslovNaslove
Poštna številka
Mestomesto
Država
Datum odvozaof appointment
date_range
Čas
access_time
Upload
cloud_uploadSlike
Varstvo podatkov
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder